top of page

VIP arrangementen

& bedrijven

VIP ARRANGEMENTEN

Onze VIP arrangementen bieden tal van extra diensten en is volledig aangepast aan de wensen van de meerwaardezoeker onder onze theatergasten. Het VIP arrangement vormt dan ook het ideale relatiegeschenk voor zowel particulieren als professionelen!

EXCLUSIEVE VOORSTELLINGEN

Een exclusieve voorstelling voor uw organisatie of bedrijf? Het kan! De voorstellingen kunnen voorafgegaan worden door een toespraak en afgesloten met een receptie. Ons team bespreekt graag de mogelijkheden.

PARTNERSHIPS

Camerata Productions werkt per project met verschillende bedrijven en organisaties als financiële en logistieke partners. Maar ook samenwerkingen met horecapartners, mediapartners en sociaal-culturele partners. Overweegt u een structureel partnership of eerder een projectmatige samenwerking met onze groep? Leer de 360° werking van onze groep kennen via www.partnerincultuur.be

Onze VIP arrangementen
Visual_Main_flat2.png

AANBOD NOG NIET BEKEND

INTERESSE?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de komende producties of VIP-arrangementen? Of wenst u met uw bedrijf een speciale samenwerking op te zetten? Dan kan u ons altijd vrijblijvend contacteren om uw ideeën te bespreken en een voorstel op maat uit te werken. 

LAAT HET ONS WETEN!

VIP & B2B

Bedankt voor de inzending! We doen onze uiterste best om je zo snel mogelijk een antwoord te bezorgen.

bottom of page