Camerata School

Productions

Naast het uitvoeren van de verschillende producties voorziet Camerata Productions ook in het belang om scholieren en studenten aan cultuurparticipatie te laten doen. Voor vele van onze producties bieden wij de mogelijkheid aan scholen en andere onderwijsvormen om de voorstelling bij te wonen aan gereduceerde prijzen, die eveneens educatief onderbouwd zijn. Ons deelorgaan “Camerata School Productions” zorgt voor een specifieke voorbereiding per productie.

ONTDEKKEN | LEREN | DEELNEMEN

Zo wordt aan de hand van de thema’s en verhaallijnen een doelgroep opgesteld die op basis van leeftijd wordt ingedeeld. Verder wordt voorzien in een lesmap waarbij de leerlingen of studenten in aanraking komen met de materie waarover de voorstelling handelt. De lesmap die wordt opgesteld door een erkend pedagoog maakt ook verschillende links met leerstof uit de verschillende vakken.

Deze producties kunnen als schoolvoorstelling geboekt worden.
Oliver! de musical

Oliver! de musical is te boeken als schoolvoorstelling.

APRIL 2021

INTERESSE?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de komende schoolproducties? Of wenst u in schoolverband een speciale samenwerking op te zetten met Camerata Productions? Dan kan u ons altijd vrijblijvend contacteren om uw ideeën te bespreken en een voorstel op maat uit te werken. 

LAAT HET ONS WETEN!

SCHOLEN
CamerataLogo - plat_site.png

© 2020 Camerata Productions vzw

Bareelstraat 12

9200 Dendermonde

info@camerata-productions.be

  • Grey Facebook Icon