top of page
Sitebanner7.png
LOGO-White_shadow.png
Non Grata

De kortfilm “Non Grata” geeft een fictieve invulling aan de feiten rond de mysterieuze verdwijning van Zuster Gaby in 1982. Zuster Gaby voerde immers een geheim onderzoek naar de seksuele uitspattingen en het financieel gesjoemel van haar overste, kanunnik Gaston Mornie. Maar voor ze haar onderzoek kon overmaken aan de gerechtelijke instanties verdween ze spoorloos uit het klooster van Dendermonde. 

De regie is in handen van Lennart Lemmens en het scenario werd geschreven door Stijn De Wolf. “Non Grata” zal een esoterische thriller worden dat zich afspeelt binnen de krochten van de katholieke zuil.

Cast

Viv Van Dingenen,

Geert Burssens, ea.

Creatives

PRODUCENT

Camerata Productions vzw

GEDELEGEERD PRODUCENT

Joris Verschueren

PRODUCTIE

Telephant Productions

REGIE

Lennart Lemmens

SCENARIO

Stijn De Wolf 

SCRIPT SUPERVISOR

Reinhilde Dewit

Steun deze kortfilm

Een kortfilm maken kost handenvol geld, dat hoeven we je vast niet te vertellen. En omdat alle beetjes helpen, hebben we ook jouw hulp nodig! Ontdek via onderstaande knop hoe jij de creatie van NON GRATA kan steunen.

Anker 1
Aanbod voor bedrijven

Wil je als bedrijf onze projecten steunen en overweegt u een eenmalige gift, een structureel partnership, een projectmatige samenwerking of een op maat gemaakte samenwerking? Ontdek dan alle mogelijkheden via www.partnerincultuur.be

Non Grata dankt deze partners in cultuur:
TelephantProductions - Logo.png
logo dmd.png
lebbeke logo.png
dijk92_logo_web_horizontaal_geel_verkleind-1.jpg
Buggenhout.png
Original on Transparent.png
Sabam-FOR-CULTURE-web.png
bottom of page