top of page
Sitebanner7.png
Non Grata Logo_wit.png
Non Grata

De kortfilm “Non Grata” handelt rond de mysterieuze verdwijning van Zuster Gabrielle in 1982. De Dendermondse Zuster Gabrielle voerde immers een geheim onderzoek naar de seksuele uitspattingen en het financieel gesjoemel van haar overste kanunnik Gaston Mornie. Maar voor ze haar onderzoek kon overmaken aan de kerkelijke instanties verdwijnt ze spoorloos.

 

Geregisseerd door Lennart Lemmens en met een Vlaamse topcast met onder meer Viv Van Dingenen, Frank Focketyn en Michael Vergauwen moet “Non Grata” een esoterische thriller worden dat zich afspeelt binnen de krochten van de katholieke zuil.

Cast

Viv Van Dingenen, Frank Focketyn,

Michael Vergauwen, Geert Burssens & Dirk Lissens

Creatives

PRODUCENT

Camerata Productions vzw

GEDELEGEERD PRODUCENT

Joris Verschueren

PRODUCTIE

Telephant Productions

REGIE

Lennart Lemmens

SCENARIO

Stijn De Wolf 

SCRIPT SUPERVISOR

Reinhilde Dewit

Steun deze kortfilm

Een kortfilm maken kost handenvol geld, dat hoeven we je vast niet te vertellen. En omdat alle beetjes helpen, hebben we ook jouw hulp nodig! Ontdek via onderstaande knop hoe jij de creatie van NON GRATA kan steunen.

Anker 1
Aanbod voor bedrijven

Wil je als bedrijf onze projecten steunen en overweegt u een eenmalige gift, een structureel partnership, een projectmatige samenwerking of een op maat gemaakte samenwerking? Ontdek dan alle mogelijkheden via www.partnerincultuur.be

Non Grata dankt deze partners in cultuur:
Telephant_GENERAL_Black.png
133095.png
Buggenhout.png
Original on Transparent.png
dijk92_logo_web_horizontaal_geel_verkleind-1.jpg
Sabam-FOR-CULTURE-web.png
it1-logo-2.png
bottom of page