top of page
photo-1483478550801-ceba5fe50e8e (1).jpg
LOGO4.png
Het verhaal

Jonas en Sebastien zijn vrienden. Goede vrienden. Maar dan gaan ze naar het secundair onderwijs en alles verandert. Jonas wordt niet echt opgenomen in hun nieuwe klasgroep terwijl Sebastien er net alles aan doet om bij de "coole gasten" te horen... En wat zal er gebeuren als Sebastien, die een oogje heeft op Lieselot, ontdekt dat zij eigenlijk gevoelens heeft voor Jonas. Zal de jarenlange vriendschap tussen de jongens overleven?

 

Wit Satijn vertelt over de kracht van social media of de onmacht tegenover social media. Een theaterstuk geschreven door de jongeren van vandaag over pesten en gepest worden, over leuk vinden en leuk gevonden worden, over lief zijn en verliefd zijn. Deze multimediale voorstelling werd reeds bezocht door 3000 enthousiaste leerlingen!

Contacteer ons team, dan nemen wij contact op met het cultureel centrum dat het dichtst bij jouw onderwijsinstelling is gelegen om de mogelijkheden te bekijken.

Schoolvoorstelling

DUURTIJD

+/- 50 minuten

DOELGROEP

- 3e graad Lager Onderwijs

- 1e graad Secundair Onderwijs

THEMA'S

- Cyberpesten en social media

Relaties en homoseksualiteit

LESMAP

Er wordt digitaal een lesmap en verbetersleutel aangeboden, waarbij de leerlingen of studenten in aanraking komen met de materie en de thema's waarover de voorstelling handelt.

bottom of page