Telephant Productions

De audiovisuele paden bewandelt Camerata Productions met het filmcollectief Telephant Productions. Telephant Productions is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen enkele filmstudenten die in 2010 debuteerde met de kortfilm "Verkeerd Spoor". Nadien volgden de kortfilm “witte mist”, het animatiefilmpje rond de “De Sage van Jan De Rijcke” en de talrijke YouTubevlogs van “Freek, de Theaterfreak”.

INTERPRETEREN | BELEVEN | IDENTIFICEREN

Daarnaast maakt Telephant Productions ook alle promospots voor de verschillende projecten van Camerata Productions en staan ze in voor alle audiovisuele content die te zien is via de verschillende sociale mediakanalen van de groep.

KORTFILM

VERKEERD SPOOR

Verkeerd Spoor is het verhaal over een onderbroken zoektocht naar geluk en vriendschap, over ontluikende homoseksualiteit en over dagdagelijkse problemen en hoe je er al dan niet mee om moet gaan.

KORTFILM

WITTE MIST

“witte mist” is een psychologisch drama over persoonlijke problemen en over hoe je verleden gevolgen kan hebben voor de rest van je leven.

‚Äč

Op een dag ontsnapt een oude man uit een gesloten instelling. Diezelfde dag komt een jong koppel aan bij een kuuroord. Maar wat is er aan de hand wanneer het meisje plots verdwijnt…?

CamerataLogo - plat_site.png

© 2020 Camerata Productions vzw

Bareelstraat 12

9200 Dendermonde

info@camerata-productions.be

  • Grey Facebook Icon