VIP arrangementen

& bedrijven

VIP ARRANGEMENTEN

Onze VIP arrangementen bieden tal van extra diensten en is volledig aangepast aan de wensen van de meerwaardezoeker onder onze theatergasten. Het VIP arrangement vormt dan ook het ideale relatiegeschenk voor zowel particulieren als professionelen!

BEDRIJVEN

Exclusieve voorstellingen voor bedrijven? Het kan! Ons team bespreekt graag de mogelijkheden. De voorstellingen kunnen voorafgegaan worden door een toespraak en afgesloten met een receptie.

PARTNERSHIPS

Camerata Productions werkte reeds met verschillende bedrijven als logistieke partners, horecapartners, mediapartners en sociaal-culturele partners. Overweegt u een structureel partnership of eerder een projectmatige samenwerking met onze groep? Leer de 360° werking van onze groep kennen via onze corporate folder.

Onze VIP arrangementen
Oliver! de musical

APRIL 2021

Oliver VIP Deluxe

Onze partnerpakketten
Ontdek hier binnenkort ons advertentieaanbod

INTERESSE?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de komende producties of VIP-arrangementen? Of wenst u met uw bedrijf een speciale samenwerking op te zetten? Dan kan u ons altijd vrijblijvend contacteren om uw ideeën te bespreken en een voorstel op maat uit te werken. 

LAAT HET ONS WETEN!

VIP & B2B
CamerataLogo - plat_site.png

© 2020 Camerata Productions vzw

Bareelstraat 12

9200 Dendermonde

info@camerata-productions.be

  • Grey Facebook Icon