top of page

CAMERATA SCHOOL
PRODUCTIONS

Naast het uitvoeren van de verschillende producties voorziet Camerata Productions ook in cultuurparticipatie voor scholieren en studenten. Voor vele van onze producties bieden wij de mogelijkheid aan scholen en andere onderwijsvormen om de voorstelling bij te wonen aan gereduceerde prijzen, die eveneens educatief onderbouwd zijn. Ons deelorgaan “Camerata School Productions” zorgt voor een specifieke voorbereiding per productie.

ONZE EDUCATIEVE VOORSTELLINGEN

Wenst u één van onze educatieve voorstellingen te organiseren? Perfect! Wij komen graag naar je toe! Contacteer ons team, dan nemen wij contact op met het cultureel centrum dat het dichtst bij jouw onderwijsinstelling is gelegen om de mogelijkheden te bekijken.

Scholen

2024

WIT SATIJN

Scholen

2024

OTHELLO

ONTDEKKEN  |  LEREN  |  DEELNEMEN

Aan de hand van de thema’s en verhaallijnen wordt een doelgroep opgesteld die op basis van leeftijd wordt ingedeeld. Verder wordt voorzien in een lesmap waarbij de leerlingen of studenten in aanraking komen met de materie waarover de voorstelling handelt. De lesmap die wordt opgesteld door een erkend pedagoog maakt ook verschillende links met leerstof uit de verschillende vakken.

INTERESSE?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de komende schoolproducties? Of wenst u in schoolverband een speciale samenwerking op te zetten met Camerata Productions? Dan kan u ons altijd vrijblijvend contacteren om uw ideeën te bespreken en een voorstel op maat uit te werken.

bottom of page