Producties

& projecten

AUG 2018

BEKIJK EEN FRAGMENT

AUG 2018

APRIL 2022

In de lente van 2022 brengt Camerata Productions vzw de familiemusical Oliver!, een hartverwarmend en muzikaal spektakel gebaseerd op het boek Oliver Twist van Charles Dickens.

OKT 2021

TICKETS & INFO

In het najaar van 2021 brengen Camerata Productions en Cantico een ode aan de grootmeester der musicals Andrew Lloyd Webber.

2020

Wh@evR! wordt een 13-delige webreeks rond het reilen en zeilen van 6 jongeren die samen in een musicalvereniging zitten. De reeks zal online te volgen zijn via de online platformen van MusicalVibes.

SEPT 2019 & APR 2021

Wit Satijn

Wit Satijn vertelt over de kracht van social media of de onmacht tegenover social media.

BEKIJK DE TRAILER

Theaterspektakel Karmeliet

BEKIJK DE TRAILER

Samen met gemeente Buggenhout, Capelderij vzw en Brouwerij Bosteels werd een totaalspektakel gebracht dat het bitter-zoete ontstaan van het Karmelietenbier vertelde.

't Schrijverke

SEPT 2017

BEKIJK DE TRAILER

Een nieuw geschreven en gecreëerde theatervoorstelling die een verhaal vertelt over de pijnscheuten van het volwassen worden anno 1930. 

MEI 2017

Een theatrale wandeltocht doorheen Buggenhout Bos waar via muziek, woord, dans en multimedia de verschillende sagen en legenden over dit bos voorgesteld worden op creative wijze. Deze wandeling werd genomineerd voor de "Zo Dichtblij" Awards van de Bond Beter Leefmilieu.

In de Ban van het Bos
Peter Pan, de musical

NOV 2015

BEKIJK DE TRAILER

Een musical van Stiles and Drewe gebaseerd op het gelijknamige boek van J.M. Barrie. Deze musical was een totaalspektakel met 20 acteurs, 6 kinderen en een live orkest!

Kortfilm Witte Mist

NOV 2014

BEKIJK DE KORTFILM

Een psychologische drama over persoonlijke problemen en over hoe je verleden gevolgen kan hebben voor de rest van je leven. 

Bach Concert BWV 202 & 170

NOV 2014

Een uniek dubbelconcert op twee verschillende locaties (Buggenhout & Elsene) waar twee verschillende cantates van Bach ten gehore werden gebracht namelijk Weichet nur, betrübte Schatten, BWV 202 en Vergnügte Ruh, beliebte Seelenlust, BWV 170.

titel van show

APR 2014

BEKIJK DE TRAILER

“Titel van Show” vertelt op vrolijke wijze zijn eigen ontstaansgeschiedenis en is volledig gebaseerd op waargebeurde feiten. Deze voorstelling werd gebracht in coproductie met Bohemian Productions vzw 

deSouffleur

MRT 2013

Een theatermagazine dat Camerata Productions uitbracht met info over alle toneelgroepen in Buggenhout. Eerst was dit een losstaande publicatie die twee keer per jaar verscheen, nu vindt u deSouffleur als katern binnen het gemeentelijk infoblad van Buggenhout.

Circusspektakel Imparare

2013

Een unieke versmelting van acrobatie, muziek en theater vertelt het verhaal van een tovenaarsleerling die de tovenaarsstaf van zijn meester misbruikt om de tijd te doden. Al snel creëert de leerling vreemde wezens die hij niet onder controle kan houden en een volledige chaos volgt snel.

A Christmas Carol, de musical

DEC 2011

Met deze kerstmusical van Alan Menken speelde Camerata Productions een voorstelling op semi-professioneel niveau. Een betoverend kerstverhaal met 28 acteurs, 7 kinderen, 22 orkestleden en 18 crewleden achter de schermen.

Musicalstage

JUL 2011

Met deze musicalstage nam Camerata Productions voor het eerst een educatieve functie waar. Gedurende twee weken kregen de deelnemers les in de verschillende disciplines van musical en dit door gerenommeerde docenten als Frank Van Laecke, Deborah De Ridder & Mark Tijsmans.

About Willows & Dragons

MRT 2011

Twee muzikale fabels uit het repertoire van John Rutter. Dit licht klassiek concert vroeg een orkest van maar liefst 27 muzikanten, een 8-stemmig koor van 32 zangers en 5 gespeelde rollen.

Theater Equus

APR 2010

Voor dit gerenommeerde theaterstuk van Peter Shaffer werd een oude stalling omgetoverd tot theaterzaal. Door dit toneel op locatie werd gekozen voor de intimiteit van 100 bezoekers per voorstelling. Deze beklijvende voorstelling kende steeds staande ovaties.

Kortfilm Verkeerd Spoor

NOV 2010

Met deze kortfilm waagde Camerata Productions zich voor het eerst op audiovisuele gronden en wist met Niels De Boeck, Juan Gerlo & Ditte Jaspers een topcast te strikken. De kortfilm werd goed ontvangen en werd onder andere laureaat “Beste Kortfilm”op het FISAIC Festival te Wenen. 

Beauty and The Beast

APR 2009

Deze Disneyklassieker was de vuurdoop voor Camerata Productions en werd een totaalspektakel met 28 acteurs, 15 orkestleden en 18 crewleden.
Deze sprookjesachtige voorstelling met musicalacteurs Birte Adriaensen en Joris De Beul in de titelrollen werd gesmaakt door jong en oud.

CamerataLogo - plat_site.png

© 2021 Camerata Productions vzw

Bareelstraat 12

9200 Dendermonde

info@camerata-productions.be

  • Grey Facebook Icon